Så er svømning startet igen. Denne gang har vi fået selskab af Emma og Nanna, som vi kender fra mødregruppen. Første gang var lidt hårdt for Emil. Vi havde vist været for længe væk i løbet af sommeren (hvor vi har brugt DGI-byens svømmehal). Men allerede anden gang gik det straks bedre.

I sidste uge var Emil med moster i Tivoli. Moster havde invisteret i et tur-pas, så de kunne bare prøve løs!!! Det var helt klart at veteranbilerne var et kæmpe hit, som de prøvede over hundrede gange. Moster lærte Emil, at man siger “tak for turen”, hvilket resulteret i at der blev sagt “tak for turen” til S-togslokomotivføreren på vej hjem fra Tivoli. Bådene, sporvognen og flyveren i Tivoli var også et hit. Det var sådan en dejlig dag, at Emil stadig snakker om den.

Blandt andre sjove ting, som Emil har sagt kan nævnes:
så så, rolig far!

På onsdag skal Emil har lagt dræn i ørerne igen. Vi skal vist vænne os til, at det bliver en halvårlig forestilling, da det vist er meget almindeligt, at de falder ud. Så vi har begge taget fri onsdag og jeg har taget fri torsdag, for en sikkerheds skyld.

Se evt. Tyttebøvsens blog, hvor der også er opdateringer.