Så er vi taget i sommerhus. Vi skal være i Dansk Folkeferies sommerhus til lørdag, hvorefter vi skifter til DR´s luksus sommerhus.
Turen derned gik nemt, for begge unger dejsede omkuld lige så snart vi nåede motorvejen.
Da vi kom derned handlede vi lige det mest nødvendige og Emil måtte lige sikre sig at “guffet” både var til voksne og børn.
Efter aftensmaden tog vi på stranden (se optagelse her på hjemmesiden). Hvor var det bare en dejlig oplevelse: de små fødder der løber rundt på stranden med sandkorn klæbende til sig; skal bare rundt og undersøge, opdage, og finde. Det varmer helt inde i hjertet og se vores kære unger boltrer sig på store arealer. Ind imellem sender de så glade, skønne smil til de stolte (og afslappede) forældre. Ahhh det er bare ferie.

Inden vi tog på ferie smuttede vi forbi suttetræet (optagelse kan ligeledes ses på siden). Emil har vare taget det flot og har næsten ikke savnet dem. Han spørger da efter dem indimellem, men han er gladere for legetøjet, som han fik som erstatning.
Anton er nu ni måneder og kravler nu på alle fire, samt går langs kanten af ALLE borde, stole m.m. Nu er der intet der er sikkert mere.