Så er ferien skudt igang. Eller det vil sige, at for Emils vedkommende har den været igang en uges tid mens far har fyret den af på Roskilde ….(det var vist meningen, at han skulle arbejde dernede meeen…).

I lørdags var vi til rytmik for første gang siden Emil var baby. Det var i Børnekulturstedet på Enghavevej 42 (http://www.bks-vesterbro.dk/) og det var bare vildt fedt. Desværre var det sidste gang inden sommerferien, men forhåbenlig kan vi starte det op til efteråret. Gitte og Mai tog med os til rytmik og vi endte med at tilbringe hele dagen sammen.

Søndag holdt vi mødregruppe hjemme hos os. Det er rart at vi stadig mødes, både med og uden børn.

Mandag var vi i svømmeren med Mettes Karoline og Vici. Emil er blevet en lille vandhund og tør alt muligt, såsom at stikke hovedet igennem springvand og “regnvejr”. Måske skulle han bare vise sig overfor Karoline.

Onsdag: zoologisk have. Kom desværre til at love, at vi skulle prøve toget, men det kører kun en gang hver anden time -det gav desværre en uoverensstemmelse. Tidligere kunne man love Emil alt muligt, hvorefter han ikke kunne huske det (meget upædagogisk), men den går altså ikke længere…

Torsdag: legede vi med Gitte og Mai, hvor vi var indenfor hele dagen fordi det regnede så meget…

Fredag: Ordne praktiske ting, såsom at vaske tøj m.m. (det skal jo også klares).

Lørdag: zoologisk museum, hvor Emil var lidt bange for de mørke gange og om eftermiddagen var vi på den gode legeplads på Nørager Plads. Risengrøden var lavet og lå i høkassen, så den var klar til vi kom hjem. Mums!

Idag startede vi formiddagen på legepladsen på Nørager Plads. Efter den obligatoriske lur tog vi toget til Nørreport, for at gå i Kogens Have og se marionet dukketeater (www.marionetteatret.dk). Det var et kæmpe hit!
Vi havde ikke lyst til at tage hjem, for vejret var endeligt blevet bedre, men heldigvis var der jazz-festival i byen. Og vi skulle ikke gå langt, for der var stillet en scene op i haven. Vi købte en sandwich og bredte tæppet ud på græsset, slog os ned og nød musikken, stemningen, folk/hunde omkring os og hinanden. Det var bare så hyggeligt – det er helt til at få tårer i øjnene af at tænke på. Ofte planlægger jeg, at vi skal alt muligt, men ofte er det, det uplanlagte der er mest succesfuldt. Og så lidt der skal til…