Øv, hvor er regnen/sneen/blæsten rigtig dum og væmmelig!

Når vi bevæger os ud i vejret vælter det ned -med tårer. Emil er ikke meget for efterårsvejret, så vi skynder os ud og skynder os hjem igen.

I fredags fik vi besøg af moster og miss “E.R.”. Det var meningen at det kun var hygge for de voksne, men Emil ville bestemt ikke gå glip af festen. Han brokkede sig inde i sengen, indtil han fik lov til at være med i et par timer…

I weekenden var vi på svampetur med Suhr´s Seminarie Samfund. Bare turen derop slog Emil ud, så han sov det meste af skovturen. Da han endelig vågnede var han fuld af fart, så han sov (ligesom os andre) rigtig godt den nat!

I dag har vi været i svømmeren og senere i Husumvold Kirke til “legestuen med de hjemmebagte boller”, hvor vi straks blev identificeret som Fiskedamens barnebarn/oldebarn. Man kan da heller ikke bevæge sig i 2700 uden at blive genkendt (Nu ved jeg hvordan de kendte må have det…). Det går rigtig godt til svømning -Emil er blevet SÅ glad for det og idag var han den eneste der var glad.

Der sker virkelig en udvikling i hans sprog i øjeblikket. Udover at han kan sige en masse dyrelyde, begynder der så småt at snige nogle ord ind, som f.eks. tog. Derudover er der også nogle hjemmestrikkede, hvor den mest finurlige er: “Ga-gaj”, som betyder noget i retningen af “den som far (Gar!)kører på, når vi siger hej-hej” (altså en motorcykel). Moster prøver at lære ham at sige ta-daaa, og det lykkes indimellem.