De sidste par torsdage i august har vi været til picnic rytmik i Enghave Parken. Det har været så sjovt, at vi har fået lyst til at gå fast om lørdagen.
Hvis I vil se billeder derfra (hvor vi er på ret mange af dem) så se:
http://www.bks-vesterbro.dk/aktiviteter/billedgalleri/280/

Vi har i august måned været til både øre- og tandlægen med Emil.
Han synes bestemt ikke det er sjovt. Der bliver skreget og strittet imod, så det nærmest er overgreb at holde ham fast.
Ørelægen sagde, at drænet på venstre øre ikke virker… så Emil skal højst sandsynligt i narkose igen. Øv øv…

Vi tog til tandlægen fordi jeg syntes der var lidt grå belægninger på Emils tænder. Det viste sig at skyldes de vitaminpiller/jerndråber han får. Tandlægen mente, at det ville forsvinde så snart at vi stoppede med tilskuddet.

Så har vi fejret mosters 29 års fødselsdag. Det var virkelig en skøn dag og Emil hyggede sig i fulde drag. Han er virkelig blevet god til at synge fødselsdagssang både den med og uden instrumenter . Så smelter mosters hjerte jo.

Vi har også været til Karolines (Mette Skovs datter) fødselsdag. Hun blev 1 år! Dagen forinden havde Karoline været på besøg hos os -hvor hun tog sine første skridt!!! Vi var meget stolte over at have overværet det mirakel, som det er.

I weekenden er vi booket op med familie-skovtur og grillhygge med vennerne. Hvis vejret er godt, tager vi med til Ecco-walkathon på søndag, som har været tradition i mange år nu.

Vi har fundet et nyt hus, som vi skal ud at kigge på:
http://www.home.dk/sag/112E0845