Det net der

Hvor er internettet fantastisk! Det er dejligt at kunne følge med i hinandens liv, uanset om I bor rundt om hjørnet eller på den anden side af jordkloden.
Jeg har i dag fået kontakt til min berejste kusine, som pt. er bosat i USA; og indenfor et døgn er jeg fuldstændig “up to date” med hendes hverdag m.m. Fabelagtigt.
Som bonus har jeg også fået hjemmesideadresser på hendes/vores øvrige familie, som vi heller ikke ser så tit.

Jeg har hørt om, at børn kan blive mor/far-syge, men moster-syge???? Det må være et helt nyt fænomen, men meget udtalt i vores familie…. Det startede i tirsdags, hvor vi havde glemt sutsko til legestue. Vi ringer til moster, som styrter derop med skoene. Emil var som sædvanlig glad for at se sin moster, og styrtede rundt for at vise hende sine yndlings legesager. Desværre skulle hun gå ret hurtigt, hvilket resulterede i en græde-færdig Emil.
Her til morgen skulle vi vinke farvel til farmand (hvilket indimellem også kan være hårdt). Tilfældigvis skulle moster afsted samtidigt. At skulle sige farvel til to man elsker på samme tid er bare ikke iorden og BUNDURETFÆRDIGT! (særligt for moren der skulle blive tilbage og trøste en grådkvalt Emil).

I morgen skal moren så endelig til julefrokost. Det er med mødregruppen, så vi må se om vi kan snakke andet end børn. Glæder mig meget!