Rolf og jeg fik lige leget kærester (for sidste gang i lang tid) i fredags. Det blev den typiske “dinner and a movie”-date, hvilket passede fint med en højgravids sengetid. Og nøj, hvor vi trængte til det. Imens blev Emil passet hos farmor og farfar.
Det allerbedste var nu at sove til man vågnede af sig selv, for efterfølgende at ligge i sengen med morgenbrød og se dansk film på fjernsynet (Baronessen på benzintanken…).

Da vi kom hjem fra biffen fredag aften, synes jeg, at jeg havde lidt hævede fingre og var bekymret for om der var en svangeskabsforgiftning på vej. Jeg ringede til fødegangen, hvor de var virkelig søde og imødekommende. Vi aftalte, at jeg skulle ringe hvis det blev værrer… det gjorde det ikke og det var forsvundet igen næste morgen.

Da Emil blev afleveret lørdag eftermiddag, skulle vi mere eller mindre hurtigt ud af døren igen. Vi var blevet inviteret til fætter Alexanders fødselsdag. Emil hyggede sig gevaldigt -sikke mange spændende ting ham “Alexanderne” (som Emil kaldte ham) havde på sit værelse. Det bedste var et elektronisk klaver, hvor der blev spillet og sunget til den store guldmedalje. Så det var med skrig og skrål, at vi tog hjemad senere på aften, fordi Emil absolut ville lege mere og han brokkede sig hele cykelturen hjem (5-10 min.). Han dejsede dog omkuld lige så snart han ramte hovedpuden.

Om søndagen havde vi planlagt, at vi skulle i skoven eller i zoo, men bassemanden var simpelhen så træt, at vi valgte at blive hjemme. Så legede vi istedet med modellervoks (se billedet) og vi fik handlet lidt. Vi fik også samlet kastanjer til vuggestuens efterårsfest. Men vigtigst af alt vi fik ladet op til en kommende uge og nået at være lidt sammen inden tyttebøvsen stjæler al opmærksomheden.

Apropos tyttebøvsen, så har vi endnu ikke fundet et fornavn. HJÆÆÆLP!! Så hvis I har nogle gode forslag, så har I nu mulighed for at skrive dem her på hjemmesiden under fanebladet “hvad skal tyttebøvsen hedde?”. Og hvem ved… måske kan der blive en præmie til det bedste navn?