Emil er blevet vildt god til selv at slå kolbøtter. Første gang det lykkedes for ham at komme omkring uden at tilte til siderne var d. 16.07. Han har længe prøvet og synes det er sjovt, så nu gør han det allevejne: i sengen, på græsplænen, på stuegulvet osv. Vi har filmet det, så når vi tager kameraet frem tror han, at han enten skal synge eller slå kolbøtter til ære for kameraet.

I weekenden havde vi Emma fra mødregruppen på besøg. Hun skulle sove her fordi hendes mor skulle til bryllup. Jeg tror ungerne syntes det var sjovt, men hold da op det er hårdt at holde sådan et par to-årige i ørerne, når man selv er lagt ud på maven… Jeg serverede medisterpølse for ungerne til aftensmad og det var et kæmpe hit; de åd så de revnede. Alt i alt gik det rigtig godt, så det kan vi sagtens gøre igen.

Nu er Emils ferie næsten slut. Han skal starte igen på mandag. Jeg er spændt på hvordan han reagerer, og om vi skal starte forefra.
De sidste dage af ferien har vi lånt en bil, så vi kan komme lidt rundt i sommerlandet, men det har været vildt hyggeligt at være herhjemme. Desværre må jeg sige, at jeg har været taknemmelig for det kølige vejr, jeg havde ellers forestillet mig, at det ville have været ulideligt.