Førstegangs-ting

Der sker mange “førstegangs-ting” med Emil i øjeblikket. I dag opdagede jeg den første hjørnetand (dvs. at han nu har 13 i alt), han har siddet bagpå cyklen for første gang, han taget sit første “hop” og sprogudviklingen går fremad.

Han bliver så stor: Han har nu fundet ud af, hvordan man tænder for fjernsynet, for derefter at sætte yndlings-dvd´en på (Bjørnen i det Blå Hus), hvorefter han sætter sig til rette i sofaen eller autostolen. Skræmmende, hvad sådan en et-årige har lært – det må være efter hans far.

Telefonen er også meget spændende, idag fik Emil og hans far en god sludder, hvor der blev fortalt historier, lyttet, grint og grædt…. Den grædende del af det var nu mest, da røret skulle lægges på.

Ellers immiterer han bare en telefonsamtale, hvor stort set alle ting (om det ligner en telefon eller ej spiller ingen rolle), bliver taget op til øret, hvor der så “snakkes” i et væk -det må være efter hans mor?

 

Emil er også blevet rigtig god til at “synge med” på sangene og lave de rigtige fagter til. Yndlingssangen i øjeblikket er “med hænderne si´r vi klap klap klap”, og “Emil” ( hvor man drejer i håndleddet og synger Emil/ Dra-la og tilsidst råber hey og strækker armene i vejret). “De fine drenge ridder sådan her..” er også et hit. Måske vi skulle få det filmet, mens han stadig gider at gøre det, så kan I se det her på hjemmesiden.