Første dag i vuggestue

Så var det første dag i vuggestuen. Vi var der lidt i ni og Emil vidste allerede hvor han skulle gå ind henne, for vi havde jo været på besøg før.
De har SÅ mange spændende ting at lege med, så Emil fik dårligt flyverdragten af før han kom i sving.
Marianne var der ikke idag, så det var Ulla der tog sig kærligt af os. Derudover var der Mark (som hurtigt gik igen, da han skulle på tur med nogle af børnene) og Nina.
Vi startede med at få lidt formiddagsmad. Emil måbede bare på de andre børn og kunne slet ikke koncentrere sig om sin egen mad… men der røg da lidt banan og lidt mælk ned. Derefter gik Emil i fuld gang med at lege igen. Han var mest interesseret i bilerne, men der var også en hule, et køkken, samt en håndvask i børne-sjaske-højde, som var ligeså spændende. Mange gange udforskede Emil vuggestuen og alrummet på egen hånd, men kaldte indimellem for at være sikker på, at jeg var der.
Kl. 10:15 var der fællessang i alrummet. Til at starte med var det sjovt og spændende, men som tiden gik blev der svært for Emil at holde koncentrationen.
Vi blev tilbudt at spise frokost der, men Emil virkede træt og fuldkommen blæst, så vi takkede nej og tog hjem ved 11-tiden.

Da vi kom hjem var Emil blevet virkelig sulten og tørstig, så det var svært at vente på at maden/mælken kom på bordet. Bagefter var det lige ind og putte. Ahhhh.