Vi har ellers lige holdt en masse dage fri her i april, men ingen af dagene er blevet brugt på hjemmesiden. Sådan er det vel at være småbarnsfamilie?

Nogle af fridagene er blevet brugt på at give badeværelset et ansigtsløft, samt hjælpe til med at lave mosters lejlighed, de andre dage er blevet brugt på MEGA hygge i det gode vejr!
Vi har været i zoo, i svømmeren, på stranden, i skoven, på “den gode legeplads” og et enkelt smut på Bakken. Rigtig fedt at være sammen igen alle tre -uden ulvetime, madpakkesmørning m.m. (dvs. alt det kedelige).

Vi sad lige idag og så lidt “hjemmevideo” af baby-Emil. Puhh hvor er det gået stærkt -tænk han bliver snart to år!!! Det er helt til at få tårer i øjenene over.

I vuggestuen er han lidt af en bandit -de har allerede holdt personalemøde om ham. Udover de “normale” frække ting, såsom at drille og tage de andres legetøj, er han lidt af en udbryder-konge. Han forsøger at kravle over trådhegnet ude på legepladsen. Han kravler op uden problemer, dels pga. de små fødder som passer i trådhegnets huller, dels fordi han er så god motorisk og stærk i arme og ben -kombineret med en fjervægt… Så er man ovre sådan et hegn på nul-komma-fem. Han får stor skældud, når han forsøger sig, og alle pædagoger på såvel vuggestuen, som børnehaven, holder nu øje med ham.