Ind i det nye år

Så er vi vist kommet godt ind i det nye år. Tilbage til legestuerne, svømning og dadadadaaaaa….: en helt ny legeplads i lokalområdet. Den er så fed -med cykler, biler, sandting og selvfølgelig alle de andre almindelige legeplads-ting. Emil er dog kun nået til bilerne . Vi har været der de sidste to fredage -sammen med Karoline og hendes mor (som vi kender fra legestue).

I mandags skulle vi have været i legestue, men der var lukket pga. sygdom, så vi tog et smut forbi Børnehaven Det Gule Hus og hilste på morens gamle kollegaer. Det passede Emil fint og de store børn var søde ved ham. Tirsdag havde vi besøg af Daniel og Laila fra mødregruppen. Det var rigtig hyggeligt, selvom det tog sin tid før drengene tøede op -selvfølgelig lige inden de skulle gå.

Emil har alle dage været glad for fjernsynet (like father like son) og er gået fra “Bjørnen i det blå hus” til “Little Einsteins” og nu er hittet “Lille Røde Traktor”. Så Emil går hele tiden og siger gakgor (red. traktor), hvorefter han selv tænder for fjernsynet og DVD´en…. Hvis han selv kunne sørge for morgenmaden, så kan mor og far måske få lov at sove længe om morgenen? I næste uge skal vi besøge Emils vuggestue og hilse på den stue han skal gå på. Uhh det bliver spændende (ohh what to whear???). Senere på ugen går turen forbi ørelægen, hvor Emil skal have lagt dræn -knap så fedt!