Tusind tak for en dejlig dag til navnefesten. Sikke en masse skønne gaver.

Her går det rigtig godt. Emil bliver snart tre og Anton er snart 6 måneder. Puh hvor løber tiden hurtigt med sådanne to størrelser. Emil har bare taget storebrorrollen så flot og siger ofte, at Anton er hans bedste ven.

Nu er Anton også blevet så stor, at Emil og han kan fjolle og grine sammen. Vi har købt en højstol, så Anton kan sidde med til bords og så sidder de to og fjoller til aftensmaden :0D

I går var vi inde og vinke til Dronningen, samt se soldaterne i deres flotte røde galla uniform (grrrrr). Det var lidt af et puslespil at have dem begge med i fht. amning, madpakke, søvn osv. Jeg trøster mig med at det bliver nemmere til næste år…

Det ser ikke ud til at Emils ører bliver bedre, så der skal lægges dræn igen… på onsdag…. Øv altså! Vi havde luret den, da han taler ret højt og ikke hører (efter) hvad vi siger, men af en eller anden grund kan han sagtens hører når vi siger IS.

DVD-hittet i øjeblikket er Pippi Langstrømpe, og får en gang skyld gider jeg faktisk at se med. Vi har jo alle været meget syge i marts måned, så jeg indvisterede i Pippi-boxen. Det var en kæmpe succes og Emil har set det så meget, at han nu taler med lidt svensk accent. Samtidig er han begyndt at kalde sin far Pappa, istedet for “far”… Sikke noget. Desuden vil han gerne klædes ud, som Pippi til fastelavn, men det er farmand vist ikke så meget for (hæhæ).