Nogle gange føler jeg mig virkelig som børnefamilie med stort B! Sådan havde jeg det igår, da jeg stod i kø i Føtex. Der var slag-tilbud på Libero bleer… Normalt køber vi de “billige” fra Superbest, men nu kunne man få Libero bleerne til samme pris som de billige bleer. Her stod vi så: Hr. og Fru Hakkebøf med frikadelle-junior og en lille kødbolle på vej og havde fyldt barnevognen op med bleer. Hvordan er det gået til? For så mange år siden er det da heller ikke siden, at pengene blev brugt på by- og bifture… Ja, ja jeg kender da til blomsterne og bierne, men nu da der ikke er så lang tid til Tyttebøvsen kommer, får jeg indimellem denne “ud af kroppen” oplevelse.

Det gik rigtig fint, da Emil fik lagt dræn i ørerne. Vi mødte op på klinikken og blev mødt af en ram lugt af bedøvelse. Der var mange børn i alle aldre deroppe, så der var lang ventetid. Emil gik straks igang med at lege. Da det endeligt blev hans tur, var han virkelig modig. Han sagde pænt god dag og græd næsten ikke da han fik narkose-masken på. Det gjorde jeg tilgengæld, da en masse minder/traumer fra min egen barndom dukkede op i situationen. De 10 minutter, som operationen varede, føltes som år og Rolf og jeg kunne bare sidde anspændte og nervøse i venteværelset -og vente…. Så blev vi endelig kaldt ind og der lå vores et og alt sovende på briksen. Der gik dog ikke lang tid før han vågnede. Han var i fuld hopla fra han vågnede, men måske var det de to slikkepinde, som han i dagens anledning fik af ørelægen.
Rolf og jeg havde forberedt en stille dag. Sørget for dvd-film m.m., men det kunne vi godt glemme alt om. Der skulle leges på højtryk, sådan et mindre indgreb, kan åbenbart ikke holde Emil tilbage.

I de efterfølgende uger har Emil leget meget “ørelæge” -det er jo sådan de bearbejder oplevelsen de små puds. Han lyser os i ørerne med cykellygten og kigger os i ørerne med hans læge-legesæt. Det blev dog for meget for mig, da han tog en plastikmappe og holdt den over min næse og mund og sagde “ørelæge”. Puuuha, han kunne virkelig huske det.

I weekenden var Emil og jeg i Dyrehaven, mens farmand lavede badeværelse (se billeder: http://www.123hjemmeside.dk/holmgaardhandel/3532100). Vi brugte det meste af tiden på at se på hestevogne. Da det nu var det der interesserede drengen, fik han lov, selvom jeg syntes det var sjovere i skoven.
Da vi kom hjem, tog vi til Åbent hus i huset på Ålekistevej. Vi var lidt skuffede over tilstanden af huset, så vi venter og ser…