Aaaah hvor vi nyder tiden, hvor vi ikke skal skynde os ud af døren om morgenen og vi kan hente tidligt. Vi behøver ikke at stresse over sygdom, som normalt kræver en del puslespilslægning. Vi kan tage den tid det tager, inkl. hviledage. Skønt! Barslen er skudt igang og vi går begge hjemme i øjeblikket. De tre første uger er allerede fløjet afsted -det går alt for stærkt.

Vores liv handler meget om børnene iøjeblikket. Vi har dog fundet tid til en lille getaway en aften uden børn. Og tænk vi kunne rent faktisk tale om andet end børn… imponerende. Men det skal ikke ske her på siden:

Emil er startet til musik på Frederiksberg. Han har et ønske om at starte til violin, men vi vil lige prøve og se hvad han siger til at gå til noget fast hver uge, inden vi forpligter os til daglig øvning med violin, samt udgifter til samme.

I denne uge havde vi Emil med ude til Lego world i Bellacentret. De fem timer vi var derude fløj afsted og stakkels dreng ville ingenting spise undervejs af frygt for at gå glip af noget -typisk Emil. Det sjoveste var at bygge selv. Endelig kunne man bygge og bygge uden at løbe tør for klodser. Vi voksne var såmænd også begejstret, og kunne ikke lade være med at købe en masse lego den efterfølgende dag.

Anton stortrives også. Der er virkelig kommet gang i sproget og sætningerne bliver længere og længere. Han forbløffer os konstant. Desuden bliver han bedre til at lege sammen med Emil, så der ikke længere er helt så mange konflikter mellem de to brødre. Det bedste er at lege med tog eller lego. Faktisk prøver han at gøre alt hvad Emil gør. Det er lidt svært ikke at trække på smilebåndet.

Astrid er stadig en glad pige, der nu kan møve sig frem (og tage sine brødres legetøj). Det tog sin tid at komme rigtig igang med grøden, men nu kører det på skinner. Det bedste er dog det vi kalder “McDonald”-grød, som er grød på pulver eller glas, som bare skal blandes og spises direkte.

Vi ses stadig i mødregruppen. Hvor er der stadig mange ting vi har til fælles, både sorger og glæder -der er vist ingen hemligheder der Wink