Anton har spist rigtig mad for første gang i dag. Menuen stod på tynd majsgrød og banan-mums. Vi havde succes med et par teskeer, men så foretrak han mors bryster… en rigtig mand!

Det gik rigtig godt med at have gutterne på besøg. De legede simpelthen så godt sammen. Moren diskede op med friskbagte pølsehorn og gulerodshapser til de sultne gæster (for vi elsker at sylte og bage).

Apropos bage, prøvede Emil at bage muffins helt selv her forleden. Jeg fortalte ham hvad han skulle gøre, og så gjorde han det selv. Han bliver sgu´ så stor.

Dog er han ikke stor nok til at komme i børnehave, for der er ingen ledige pladser før sommeren 2009! Derfor skal han gå i vuggestue et år mere. Heldigvis er der seks andre børn på hans alder som heller ikke kan få plads, deriblandt en af hans bedste venner.
Dette betyder således, at der sandsynligvis (hvis vi er heldige) først bliver plads til Anton selvsamme sommer. I øjeblikket står han nr. 70 på ventelisten. Jeg er derfor ved at opstarte en underskriftsindsamling for at indføre “søskendegaranti” i Københavns Kommune.