Tunlagkage 8 personer

Det skal du bruge:

2 dåser tun

1 spsk tørret dild

1 tsk revet skalotteløg (evt. andre former for løg)

100 g mayonnaise (evt. fedtfri)

2 spsk. creme fraiche (evt andet surmælksprodukt)

saft af en frisk citron

2½ dl piskefløde

5 blade husblas

salt, peber, (chili)

 

Pynt: rød kaviar og fint hakket persille

Sådan skal du gøre:

Hæld væden fra tunen og mos den med en gaffel. Bland dild, løg, mayonnaise, creme fraiche og citron med tunen -det skal smage surt!

Pisk fløden og vend den i. Smelt husblasen og rør den i.

Smør en form (tærtefad eller springform) med rigeligt olie og hæld blandingen i. Dækkes til og står til næste dag i køleskabet.

Hvis springform vendes tunlagkagen ud på et fad ellers serveres i tærteformen.

Pyntes med kaviar – knapt til kanten – helt yderst lægges den hakkede persille.